Avgda. Onze de Setembre, 83
08208 - Sabadell (Barcelona)
Telf.:
93 725 35 74
Dimarts, 28 de Juny de 2022
Nota legal

1. Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquesta plana web, el seu disseny i els seus codis font, són titularitat exclusiva de Escribà Assessors, S.C.C.L..

2. Escribà Assessors, S.C.C.L. no és responsabilitza del mal us que és realitzi dels continguts de la nostra web.

3. Escribà Assessors, S.C.C.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les quals es pot accedir per enllaços o cercadors des de la pàgina www.escriba1971.com. Escribà Assessors, S.C.C.L. declina tota responsabilitat que es derivi del intercanvi d'informació entre usuaris a través de www.escriba1971.com

4. Escribà Assessors, S.C.C.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en el seu web www.escriba1971.com, i la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir responsabilitat alguna per això.

5. Escribà Assessors, S.C.C.L. no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics, no imputable a Escribà Assessors, S.C.C.L., que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Escribà Assessors, S.C.C.L.

6. Escribà Assessors, S.C.C.L. no assumeix cap responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui sofrir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan escaigui de fonts alienes a Escribà Assessors, S.C.C.L.